Hempel primer og grunder

Her finder du Marinemaling.dk’s store udvalg af Hempel primere. Når man taler om en primer, er det blot det engelske ord for en grunder.

Alle typer af bådmaling hører til en primer, som beskytter båden fra indtrængning af vand, men også selve bådmalingen, som den sidder ovenpå.

Det er vigtigt at vælge et optimalt system, som matcher bådens overflade. Husk desuden altid at spartle og slibe din båd først, så du får det bedste resultat – ligesom du skal huske at respektere anbefalingerne til primerens overmalingsintervaller.

Find din Hempel primer i udvalget herunder. Du kan læse om egnethed til materialer m.m. under hvert enkelt produkt.

Viser alle 8 resultater

Derfor skal du bruge en primer til din båd

Når du bruger en primer, er det både for at beskytte bådens overflade, sikrer at malingen hæfter bedst muligt og opnå en flot finish.

Primeren sikrer, at bådens overflade har de optimale betingelser for at malingen kan hæfte. Når malingen binder bedre, skal du bruge mindre af den og opnår et bedre slutresultat – med mere beskyttelse.

Typisk er en primer lavet, så den passer til et ’system’. I dette tilfælde er der tale om en primer fra Hempel, hvorfor du skal bruge et malingsystem fra selvsamme leverandør.

Vælg den rigtige primer for at:

  • Beskytte bådens overflade
  • Sikre optimal vedhæftning
  • Forbedre den endelige finish

Husk at spartle og slibe for at:

  • Strømline bådens overflade
  • Formindske vandmodstanden
  • Give rene og glatte linjer til fribordet

Vælg det rette malingssystem

Hempel tilbyder både 1-komponent og 2-komponent belægningssystemer.

1-komponenter yder almindelig god beskyttelse og 2-komponenter yder høj beskyttelse. Når der er tale om brug, skal du være opmærksom på, at særligt 2-komponentsystemet stiller krav til maling under de rette temperaturforhold og overmalingsintervaller.

En 1-komponent primer kan overmales med et andet 1-komponentsystem, mens 2-komponent primere kan overmales med begge systemer.

”Den Lille Søstærke” indeholder valg af det rette malingssystem samt information om overmalingsintervaller: Se guiden her.

Vi forhandler udelukkende Hempel primer

En Hempel primer er et førende produkt på markedet, hvad angår maling af både. Produktet sikrer både optimal vedhæftning af malingen samt er med til at give en flot finish.

Hempel er en internationalt kendt markedsleder, der forsyner såvel private som den professionelle maritime industri. Af samme årsag har vi valgt at føre Hempels produkter, da de repræsenterer det bedste valg.

Hempel er med til at sikre bedre beskyttelse af båden og større holdbarhed, hvilket kan oversættes til mindre vedligeholdelse og flere timer på det åbne hav.

 

Vælg blot din Hempel primer og få tilsendt hurtigt fra vores lager i Odense.

Har du spørgsmål til nogle at produkterne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på kontakt@marinemaling.dk.