Bådpleje produkter

Her finder du alle vores bådpleje produkter til din båd, så den kan holde sig sund og flot.

Hvad end din båd er af træ, glasfiber, stål eller måske har kulfiber, er regelmæssig bådpleje essentiel for dens stand. Ordentlig bådpleje og sæsonklargøring er nemlig vigtig for bådens levetid og dens flotte udtryk.

I denne kategori finder du nogle af markedets bedste produkter – bl.a. fra Hempels bådpleje sortiment, som forsyner private bådejere, såvel som den professionelle marineindustri, med nogle af de allerbedste løsninger.

NB! Du kan finde påføringsvejledning i ”Den Lille Søstærke”, som der henvises til under de enkelte Hempel produkter.

Viser 1–16 af 25 resultater

Derfor skal du male båden og beskytte den

Det er ikke kun for øjets skyld, at båden skal beskyttes. Bådpleje produkter tjener mange formål, som er med til at beskytte din båd.

Når dit plejeprodukt er ordentligt påført, danner det en film (coating), som beskytter ved at udgøre en membran mellem båden og f.eks. hav og sol.

Det bevirker, at træ beskyttes mod råd, stål og aluminium beskyttes mod korrosion (rust), dele under vandet beskyttes mod begroninger, mens glasfiber o.l. beskyttes mod hårdt vejr.

 

Brug Hempel bådpleje og orienter dig i ”Den Lille Søstærke”

Når du skal give din båd plejeprodukter, anbefaler vi, du lægger en slagplan, som sikrer den rette forbehandling, korrekte intervaller mellem tørring, temperatur og luftfugtighed ift. produkttypen etc.

Sørg desuden for at bruge de anbefalede værnemidler, som du finder på plejeproduktets etikette. Se i Hemplers ”Den Lille Søstærke”, som guider dig igennem de forskellige processer som forbehandling af overfladen, påføring og værktøj samt maleråd til de forskellige overfladetyper og elementer (inde som ude).

”Den Lille Søstærke” indeholder desuden information om beskyttelse mod osmose og behandling heraf med Hempels bådplejeprodukter.

Du finder guiden her.

 

Vælg kvalitet – og få ekstra tid på vandet

Det er en sand luksus at have en båd til de sene sommeraftener sammen med familie og venner. Derfor bør du også sørge for, at din båd hele tiden er velplejet og i fin stand – klar til brug.

Men bådplejen kan være hårdt manuelt arbejde. Af samme årsag anbefaler vi, at du vælger kvalitetsprodukter som f.eks. Hempel bådpleje, der er et bestseller-mærke i vores kategori. Fordelen ved at bruge et stærkt produkt er, at det dækker og holder bedre. Det betyder, at du ikke lige så ofte skal samme procedure igennem med rengøring og rens, slib og polering eller coating og maling. En bedre produktkvalitet sikrer nemlig længere brugstid, hvormed du selv kan bruge tiden på at bygge smukke sommerminder på det åbne hav – fremfor at skrubbe og pudse under bådstativet.

 

Find alt du skal bruge til bådpleje

Hos Marinemaling.dk finder du rengøringsmidler, plejeprodukter samt maling til vedligeholdelse og klargøring til sæsonen.

Du kan læse mere om de enkelte produkter under deres beskrivelse, hvorfra der også henvises til ”Den Lille Søstærke”, når du ser på Hempel bådplejeprodukter.

Vælg blot dit produkt og få tilsendt hurtigt fra vores lager i Odense.